Volg ons op: 
𝕏
 

Bestuur

 

Marcel van der Kooi, voorzitter

Marcel is eigenaar en oprichter van Value360, een adviesbureau op het vlak van Telecom en Cloud IT diensten. Daarnaast is hij als adviseur, via de Hanzehogeschool Groningen verbonden aan het Enterprise Europe Network, dat ondersteuning biedt aan MKB organisaties bij Internationaal ondernemen. In zijn vrije tijd is Marcel bestuurslid van de KWS Sneek, lid van de sectie wedstrijdzeilen en wedstrijdleider, maar ook zelf actief wedstrijdzeiler in de Valk. Met de kennis van de KWS en een netwerk in Ondernemend Noord-Nederland dus een mooie aanvulling voor het bestuur van het gezeilschap.

 

Henk Hanenburg, secretaris

Henk Hanenburg is met zijn catering bedrijf Lokaal55 niet meer weg te denken uit de horecascene van Sneek, dan wel de regios Súdwest-Fryslân. Al ruim 40 jaar bestaat dit familiebedrijf, nu onder leiding en inbreng van Henk's expertise. Hij is dus de griffier van de organisatie. Hij doet echter veel meer, zoals het initiëren van nieuwe projecten en of uitjes voor leden, dan wel het verzorgen van de catering op locatie. 

 

Piet Hibma, penningmeester

Piet Hibma is eigenaar van het (zzp) bedrijf Finance & Trade Support en een gekwalificeerde administrateur / financieel manager. Samen met de voorzitter en secretaris vormt hij het Dagelijks bestuur van Het Gezeilschap. Hij beheert de financiën en geeft aan of de plannen c.q. voorstellen financieel haalbaar zijn. Uiteraard houdt hij de boekhouding bij, en levert elk jaar een financieel overzicht van de inkomsten en uitgaven. Bovendien is hij penningmeester van de KWS en maakt dus ook deel uit van het hoofdbestuur van de KWS.

 

Gerlof van der Werf, algemeen bestuurslid

Gerlof is ruim 40 jaar werkzaam geweest in het Antonius Ziekenhuis als hoofd van de Cardiologie. Bij de Stichting houdt hij zich bezig met de organisatie van evenementen. Door zijn grote netwerk, weet hij elke keer weer wat nieuws te verzinnen. Hij is ook jarenlang bestuurslid geweest van de KWS, alwaar hij een flink aantal jaren de sectie PR en Sponsoring heeft aangestuurd. 

 

Enno Dijkstra, algemeen bestuurslid

In het dagelijks leven is Enno jachtmakelaar bij het bedrijf White Whale Yacht Brokers in Sneek. Bij Het Gezeilschap heeft hij o.a. het ledenbeheer onder zich. Daarnaast verzorgt hij ook het maken van de uitnodigingen aan de leden en het versturen ervan.

 

 

 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

ofni.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.