Leden login | Volg ons op:  

Volg ons op: 
𝕏
 

Lid worden

 

Lidmaatschap loont!

Aangegeven is reeds dat Het Gezeilschap uit ondernemende lieden en sponsoren bestaat. Zij dragen de activiteiten van de KWS een warm hart toe. Jaarlijks worden er 4 tot 5 activiteiten geplant om elkaar te ontmoeten middels een gevarieerd en actief programma. 

 

Kosten en toegang

De kosten voor een jaar lidmaatschap bedragen Euro 500,00, excl. BTW. Het lidmaatschap staat op naam van een bedrijf c.q. contactpersoon. Per bedrijf kunnen er één of (max.) twee personen de bijeenkomsten bijwonen. De bijeenkomsten zijn in principe gratis. Is er een duurder evenement, dan kan een bijdrage worden gevraagd. 

Er geldt echter 1 restrictie; aanwezig is in principe altijd de directeur / eigenaar, eventueel in gezelschap van een introducé. 

 

Waarom lid worden?

Naar ons idee zijn er sowieso vier redenen te noemen om lid te worden van Het Gezeilschap;

  • Versterk de groep

Het Gezeilschap houdt er rekening mee dat er één onderneming per beroepsgroep lid kan worden.

  • Verbreed je eigen kennis en deskundigheid

Je kunt gebruik maken van onzet netwerkmomenten om allerlei vragen te stellen aan  mede-leden, ter ondersteuning van je eigen bedrijfsvoering.

  • Blijf op de hoogte

Met het lidmaatschap van Het Gezeilschap ben je automatisch ook lid van een groep liefhebbende zeilsupporters van de KWS. Je wordt op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen binnen de zeilsport. Dit gebeurd via de KWS nieuwsbrieven, KWS Journaal en de website van de KWS, www.kws-sneek.nl.

  • Wees trots op wat Het Gezeilschap is en wat het allemaal doet

Met het lidmaatschap onderschrijf en ondersteun je het bestaansrecht van de KWS en het belang van zeilsport in het algemeen. Het kan een signaal zijn naar je klanten, je werknemers en collega’s, om te laten zien dat je je ook op een dergelijk maatchappelijk vlag beweegt.

  

Wilt u ook lid worden van Het Zakelijk Gezeilchap der KWS?

Vult u gerust bijgaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

 

foto-home-867x279

Algemeen

 

Contact privé

 

BezoekadresBeveiligingscode Beveiligingscode

 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

06-51224540 (M. van der Kooi

tcatnoc.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.