Volg ons op: 
𝕏
 

Om je aan te melden voor de eerst volgende activiteiten van het Zakelijk Gezeilschap klik je op de knop hieronder.

Uitjes

 

Uitjes voor de leden

Lid zijn van Het Gezeilschap brengt meer dan alleen een sponsorschap; het betalen van een rekening en dat was het dan. Nee, het is meer dan dat. Jaarlijks worden er zo'n 4 tot 5 bijeenkomsten georganiseerd, die in principe gratis zijn. Wanneer je lid wordt, dan kun je dus deelnemen aan dit programma. Sommige items komen elk jaar terug, de meesten zijn eenmalig.

Onderstaand volgt een opsomming - uiteraard niet volledig -  van de activiteiten die er zo jaarlijks voor de leden worden georganiseerd. Als lid kun je zelf of samen met je partner, collega aan een activiteit deelnemen. Er geldt min of meer wel de voorwaarde dat de directeur /  eigenaar zelf aanwezig is en dat er per bedrijf niet meer dan 2 personen aan een evenement kunnen deelnemen.

Sneekweek

Vaak op de woensdag van de Sneekweek, op Hardzeildag dus, varen we met een schip het Sneekermeer op om de zeilwedstrijden van dichtbij te kunnen bekijken. Na afloop is er een hapje en een drankje in de Starttoren van de KWS, waarna men naar het Sponsordorp gaat om van een heerlijk buffet te genieten.

Bedrijfsbezoeken

Eens per jaar wordt er een bedrijfsbezoek gemaakt naar het bedrijf van een van onze leden. Het Gezeilschap wordt hier rondgeleid en geïnformeerd over wat het bedrijf zoal doet. Middels de nazit, dan wel diner is er volop gelegenheid om te netwerken. Deze bedrijfsbezoeken worden vaak goed bezocht.

Theater Sneek

Eens per jaar, zo in de wintermaanden wordt er een voorstelling bezocht in het karaktervolle theater van Sneek. Ook daarna is er weer de gezellige nazit en mogelijkheid tot netwerken etc. 

Optimist, Praam- of Valkzeilen

Voor de actieven onder ons, wordt er jaarlijk een actief evenement georganiseerd. Dexe actieviteiten zijn altijd zeer geslaagd. Na afloop is er een BBQ of een buffet.

Speciale Activiteiten

Een enkele keer is een dusdanig mooi evenement dan wel activiteit in Nederland gaande, waarbij we de gelegenheid hebben om deze te bezoeken, dan wel er aan deel te nemen. Een aantal jaren (2016) terug hebben we een bezoek gebracht aan de start van een etappe van de Volvo Ocean Race in Scheveningen. Er is toen een boot afgehuurd, waarop we met het hele Gezeilschap de start van zeer dichtbij konden volgen. We konden meevaren met de Brunel tot 10 mijl buitengaats. Een topdag!

Ook een dergelijk evenement was een bezoek aan het nieuwe Thialf in 2019. Ons werd een kijkje aangeboden van wat er zo achter de schermen gaande is op Thialf. Na afloop het gebruikelijk diner en een bezoek aan een ijshockeywedstrijd van de Flyers.

Rubriek in KWS – Journaal; Op het voordek

Dit is een speciale rubriek in het KWS Journaal. Leden hebben de gelegenheid om zich middels een interview te presenteren. Dit KWS Journaal komt 2 keer per jaar uit en wordt verspreid onder alle leden en bepaalde relaties van de KWS. Middels een aantal foto's en geschreven tekst wordt er een beeld gegeven van de ondernemer en de activiteiten van zijn / haar bedrijf.

 

 

 

 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

ofni.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.