Volg ons op: 
𝕏
 

29/11/23 - Triple bedrijfsbezoek & Walking diner

Geplaatst op 24-10-2023  -  Categorie: Algemeen

29 nov a.s. - Triple bedrijfsbezoek & Walking Diner in Joure

We nodigen u uit voor een walking dinner bij drie prachtige bedrijven in Joure. Om 18:00 uur worden we ontvangen bij Postma & Cohen (Wietse Dusseldorp) met een drankje en een gerechtje (adres: Edisonweg 3 te Joure). Daarna is het smullen bij GEJE Truck Hydraulics (Gert-Jan Zuidema) en het toetje met afsluiter is van MHB (Marten Hijlkema).

klik hier om je aan te melden.

Postma & Cohen is jarenlang vanuit Emmeloord actief geweest, sinds een paar jaar zijn ze in Joure neergestreken. Postma en Cohen is gespecialiseerd in het uitvoeren van abonnementenbeheer van bedrijven en (overheids)instellingen in de zakelijke en non-profitmarkt. Dit is in tegenstelling tot wat je misschien zou denken een zeer competitieve en snel veranderende omgeving, waarbij het leveren en ontsluiten van digitale producten en diensten steeds belangrijker wordt. Algemeen directeur Wietse Dusseldorp zal ons meenemen in de ontwikkelingen in zijn markt en uitleggen waarom zijn organisatie voor haar klanten van toegevoegde waarde is.

GEJE Truck Hydraulics heeft een prachtige plek in Joure nadat zij uit hun vorige locaties in Bolsward en later in Heerenveen zijn gegroeid. Ze zijn gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige systemen en componenten voor de hydraulische aandrijving van laad- en lossystemen voor vrachtwagens en doet dit veelal vanuit voorraad. Gert-Jan Zuidema zal ons meenemen in de ondernemersreis van zijn organisatie die dit jaar haar zesde FD Gazelle Award voor snelst groeiende bedrijven in Nederland in ontvangst mag nemen.

MHB is gespecialiseerd in het verzorgen van audiovisuele producties. MHB levert oplossingen voor live, online en hybride events, of dat nu een specifiek onderdeel is of de realisatie van een totaalproductie. MHB brengt “Events to live” in de wereld van corporate events, TV, festivals, sport evenementen en beurzen. MHB is onlangs verhuisd van Bolsward naar een nieuwbouw locatie in Joure naast GEJE truck hydraulics. Directeur & oprichter Marten Hijlkema is graag bereid om ons op zijn nieuwe locatie te ontvangen en zijn bedrijf aan ons voor te stellen.


 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

ofni.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.