Volg ons op: 
𝕏
 

Save the Date - 17 april 2024

Geplaatst op 11-02-2024  -  Categorie: Algemeen

zgbezoekt2SAVE THE DATE - 17 april 2024

 

Onlangs lanceerden zij hun nieuwste "familielid", de 77-voet Wajer. De beroemde American Football speler Tom Brady kocht het eerste exemplaar... 

Op 17 april a.s. zullen we met het Zakelijk Gezeilschap te gast zijn bij Wajer Yachts in Heeg en zien we met eigen ogen hoe deze prachtige schepen worden gebouwd en horen we het succesverhaal van deze inmiddels wereldspeler uit Heeg.

Met dit korte berichtje willen we jullie vragen om de namiddag en avond alvast in jullie agenda's te blokken. Nader bericht over het programma en de mogelijkheid tot opgeven volgt binnenkort.

Benieuwd geworden naar de nieuwe boot van Tom Brady? Bekijk hier de sneak-peak: https://www.youtube.com/watch?v=H6AKKVX0lMo 

We zullen jullie snel van nadere informatie voorzien.

Hartelijke groet,

Het Bestuur van Zakelijk Gezeilschap der KWS


 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

ofni.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.