Volg ons op: 
 

Verslag van het bezoek van het Zakelijk Gezeilschap aan Wajer Yachts

Geplaatst op 25-04-2024  -  Categorie: Algemeen

Verslag van het bezoek van het Zakelijk Gezeilschap aan Wajer Yachts op 24 april 2024

 

Op 24 april 2024 was het Zakelijk Gezeilschap met een kleine 50 personen te gast bij Wajer Yachts in Heeg. De voorzitter van het Zakelijk Gezeilschap, Marcel van der Kooi, opende de avond met een woord van welkom en een korte uitleg over het Zakelijk Gezeilschap voor de nieuwkomers en introducees.

 

Daarna heeft Jan Jacob Altenburg, operationeel directeur van Wajer, ons meegenomen in de geschiedenis en ontwikkeling van Wajer. Mede door de ontwikkeling van het No Worries concept heeft de onderneming in de afgelopen jaren een duizelingwekkende groei meegemaakt. Dit tot de verbeelding spreekt bleek wel uit de vele vragen vanuit de toehoorders. Aansluitend zijn we door Jan Jacob en zijn collega Stefan Lusthof rondgeleid door de produktie waar iedereen zich de ogen uit keek.

 

Na de rondleiding stond het Italiaanse buffet bereid door Lokaal55 voor ons klaar en konden de gasten onder het genot van een drankje en een heerlijke maaltijd nog even gezellig napraten.

 

Kortom, het was weer een erg geslaagde bijeenkomst van het Zakelijk Gezeilschap.

wajer-bezoek


 

Contact

Zakelijk Gezeilschap
Postbus 100
8600 AC Sneek


06-20154890 (E. Dijkstra)

06-51086208 (P. Hibma)

ofni.[antispam].@zakelijkgezeilschap.nl

Promotie Zakelijk Gezeilschap

Het Zakelijk Gezeilschap der KWS is een sponsorgenootschap van ondernemende leden die de zeilsport, en dan met name de KWS in het bijzonder, een warm hart toedragen.

Het Gezeilschap bestaat op dit moment uit meer dan 50 ondernemers. De leden komen tot vier of vijf keer per jaar bijeen in een informele en gezellige setting. Iedere keer bewijst een bijeenkomst weer een groot succes te zijn. Een kleurrijke groep ondernemers die hun sportpassie combineren met het eigen bedrijf door ondersteuning te bieden aan de watersport.  Een groot deel van de inkomsten van Het Gezeilschap komt namelijk rechtsreeks ten goede aan de KWS en de zeiljeugd in het bijzonder.